AKTUELNO

Često mu govorila kako nije devojka za njega.

U ranim jutarnjim satima, došlo je do nove svađe između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. Oni su pre nekoliko dana odlučili da skroz prekinu svoj ljubavni odnos, ali očigledno da neke stvari još uvek nisu rešili.

Foto: RTV Pink

Pred zoru Teodora se pokupila iz svog kreveta koji deli sa manekenom i prebacila stvari na krevet u dnevnoj sobi. Dok se sve to dešavalo Anđelo i Đekson su pravili plan gde će ko da spava, a onda je nastao problem.

Ko se d*ka na tebe, hoćeš da te prebijem sad, budalo?! Brate, ribe vole kada je nešto zabranjeno. Ja tripujem da joj džaraš p*čku ili da ona tebi d*ka k*rac - rekao je Đekson Anđelu.

Foto: RTV Pink

U ceo razgovor umešala se pevačica, koja se ponovo posvađala sa manekenom, zbog čega se kasnije u dvorištu osamila, patila i počela da plače.

Ne želim da razgovaram sa tobom, više nikad! Reč - reč! Završili smo - rekao je Anđelo Teodori.
Jadan si i boli te k*rac! Gajim lažnu nadu! Svaka ti čast, posle svega da mi to kažeš! Zašto sam to zaslužila? Jadna sam, plače mi se zbog tebe - odgovorila je pevačica.

Foto: RTV Pink

Đekson je manekenu dao nekoliko saveta kako treba da se ponaša u odnosu sa ženama, pre svega sa Minom Vrbaški, pošto je zaključio da između njih dvoje postoji nešto. Podsetimo, Anđelo i Mina su prve nedelje u "Zadruzi" razmenjivali emocije, nakon čega je on počeo vezu sa Teodorom, a ona sa Đeksonom.

Ako stvarno veruješ da se ona ne loži na tebe, onda si budala! Lep lik, koji kulira ribu je minus za mene. Ako hoćeš da ti kažem da manje k*ram zbog tebe, onda manje ka*am! Ona će sad još više da se loži na tebe! Blam je da ti pričam ovo, jeste da je 5:40h, ali ipak neko gleda! Ako je kuliraš, ima da se loži još više - rekao je Đekson.

Foto: RTV Pink

Reper je nakon ovog razgovora izašao u dvorište i krenuo sa Viktorijom i Filipom Đukićem da komentariše zašto Anđelo ima toliko devojaka, ali ne i seksualne odnose sa nekom od njih.

Foto: RTV Pink

Preko mesec dana je sa njom i nije je pljasnuo, nije ništa uradio. Brate, ja upoznao Mininu kevu. Smorio se, taman mislio da od*ebem nju, kad dolazi keva njena. Kao sve do j*ja, burazer me gotivi - iskren je bio Đerić.

PROČITAJTE JOŠ: UVALILA GA U PROBLEME I SVE PRIZNALA! Luna i Sloba stigli do SUDA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'